Selectează o Pagină

Odaban Antiperspirant

Protecție împotriva transpirației și mirosului neplăcut

Eficacitatea Antiperspirantului Odaban a fost testată și dovedită de un institut dermatologic. În acest studiu de caz, subiecții, toți suferind de o producție crescută de transpirație, au fost tratați cu antiperspirant pentru subraț Odaban timp de trei zile, o dată pe zi, seara. În timpul testului, cealaltă axilă a rămas netratată și a servit drept control. După doar trei zile de tratament, subiecții testați au arătat o reducere a transpirației cu până la 90%, cu o reducere medie a transpirației de aproximativ 71%.

Antiperspirantul Odaban este foarte bine tolerat atunci când este utilizat corect și este vândut în România cu o garanție de rambursare de 30 de zile.

Testele cu radioizotopi au arătat că ingredientele active ale Odaban nu împiedică funcționarea glandelor sudoripare. Efectul de uscare al antiperspirantului Odaban este produs de „dopurile” porale, formate dintr-o combinație de aluminiu și proteine ​​ale pielii.

Insolubilitatea complexului aluminiu/proteic format este de așa natură încât nu există absolut nicio absorbție a aluminiului prin piele în fluxul sanguin. Prin urmare, Odaban este complet sigur de utilizat pe termen lung.

Protectie impotriva transpiratiei

Protectie impotriva picioarelor mirositoare

Protectie impotriva mainilor umede

Odaban pudră pentru picioare și pantofi

Testele clinice au arătat că pudra pentru pantofi Odaban este 100% eficientă în eliminarea celor 5 bacterii care sunt responsabile de cauzarea mirosului picioarelor și pantofilor. Pentru a demonstra activitatea antimicrobiană a pudrei Odaban au fost alese patru specii de bacterii care se găsesc în mod obișnuit pe pielea picioarelor. Acestea au fost Staphylococcus epidermidis, speciile Brevibacterium, speciile Acinetobacter și speciile Micrococcus. De asemenea, a fost inclus și Oxford Staphylococcus, o tulpină de bacterii folosită ca standard în testele cu antibiotice. Speciile Brevibacterium și Micrococcus au fost proaspăt izolate de pe pielea picioarelor, Acinetobacterul de la un pacient din spital, iar restul au fost din colecția de cultură departamentală. Literatura științifică indică faptul că Brevibacterium este o cauză majoră a mirosului piciorului și că, alte bacterii, cum ar fi Acinetobacter și Micrococcus, pot contribui la dezvoltarea sau amplificarea mirosului. Staphylococcus epidermidis este prezent în număr mare pe pielea umană.

Brevibacteriile sunt considerate o cauză majoră a mirosului piciorului deoarece ingerează pielea moartă de pe picioare și, în acest proces, transformă aminoacidul metionină în metantiol, un gaz incolor cu o aromă sulfuric distinctă. Pielea moartă care alimentează acest proces este deosebit de comună pe talpă și între degetele de la picioare.

Specii bacteriene inhibate: Staphylococcus epidermidis, Oxford Staphylococcus, speciile Brevibacterium, speciile Acinetobacter și speciile Micrococcus.

Inhibarea Trichophyton mentagrophytes: Da