Selectează o Pagină

Antiperspirant VS Deodorant – Există o diferență

feb. 17, 2022

Sunt două produse complet diferite, adesea clasificate incorect drept similare. Un antiperspirant efectuează o acțiune asupra pielii prin blocarea temporară a glandelor sudoripare și împiedicând transpirația să ajungă la suprafața pielii. Deodorantele practic nu fac altceva decât să mascheze mirosurile produse de transpirația care se descompune. De fapt, nu vor opri transpirația. Desigur, acest lucru este în regulă dacă nu transpirați abundent sau, dintr-un motiv sau altul, preferați să nu utilizați antiperspirant. Dar dacă umezeala și transpirația la subrat reprezintă o problemă, atunci veți avea nevoie de un antiperspirant care să vă ajute să vă mențineți uscat. Este în regulă! Antiperspirantele s-au dovedit a fi sigure și au fost aplicate zilnic de milioane de oameni din întreaga lume timp de generații.

Deodorantul funcționează prin distrugerea bacteriilor de pe piele. În acest fel, atunci când transpirați, nu există suficiente bacterii pe piele pentru a crea un miros iar dacă sunteți îngrijorați de axilele transpirate sau de petele de transpirație de pe cămășile preferate, aveți nevoie de un antiperspirant si nu un deodorant.

Recomandat împotriva transpiraţiei, reduce transpirația excesivă în medie cu 71% iar în unele cazuri până la 90% după doar 3 aplicări*

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *